Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[Solved] Can't post a thread with build logs...
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo Forums Feedback
View previous topic :: View next topic  
Author Message
GumbyTM
n00b
n00b


Joined: 30 Jun 2019
Posts: 8

PostPosted: Tue Mar 10, 2020 3:38 pm    Post subject: [Solved] Can't post a thread with build logs... Reply with quote

Getting an "Error posting" when trying to post logs in the portage group, does anyone know why this might be happening?



Update: NM, tried again after this post went through and all worked well. Good talk everyone.
Back to top
View user's profile Send private message
Hu
Moderator
Moderator


Joined: 06 Mar 2007
Posts: 15966

PostPosted: Wed Mar 11, 2020 1:52 am    Post subject: Reply with quote

This can happen if your thread title is too long. If it happens when posting a reply, I usually blank the subject of the reply.
Back to top
View user's profile Send private message
Chiitoo
Administrator
Administrator


Joined: 28 Feb 2010
Posts: 2115
Location: Here and Away Again

PostPosted: Wed Mar 11, 2020 6:50 pm    Post subject: Reply with quote

Moved from Gentoo Chat to Gentoo Forums Feedback.
_________________
Kind regards,
Chiitoo.

You might remember me from Gentoo projects such as Forums, LXQt, Qt, and Wine.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo Forums Feedback All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum