Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Yaboot Hangs on iMac G4
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC
View previous topic :: View next topic  
Author Message
km3324
n00b
n00b


Joined: 15 Oct 2019
Posts: 1

PostPosted: Tue Oct 15, 2019 6:17 pm    Post subject: Yaboot Hangs on iMac G4 Reply with quote

I compiled and installed kernel version 4.19.72 on an iMac G4 (USB 2.0). It has Nvidia cards.
I’ve ironed out most of the issues, but for some reason yaboot hangs on “Boot Linux via __start()” and a strange black bar forms at the top of the screen, and it just stops there. I thought it was a video issue or some console frame buffer thing, but I’ve compiled with nouveau and Nvidia frame buffer support. I’ve also tried the “video=ofonly” in Yaboot.conf, but the same thing happens. Although, I’m not sure it is a video issue; the video issues could just be a symptom. Does anyone have any experience or advice regarding this? Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
turtles
Veteran
Veteran


Joined: 31 Dec 2004
Posts: 1404

PostPosted: Sat Oct 19, 2019 2:40 am    Post subject: Reply with quote

Perhaps post some of your configs on pastbin ?
Did you cross compile or use a live DVD?
_________________
Donate to Gentoo
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum