Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Reported threads: "No posts exist for this topic"
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo Forums Feedback
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Fitzcarraldo
Veteran
Veteran


Joined: 30 Aug 2008
Posts: 1873
Location: United Kingdom

PostPosted: Thu Sep 12, 2019 11:42 pm    Post subject: Reported threads: "No posts exist for this topic" Reply with quote

Split from the "Report" thread. This is a known issue. Leaving the report here in case it may be useful after the forum is upgraded. --pjp

User: Cata
Topic: Firmware issues with Intel Wireless AC 3165 (rev 81)
Post: none
Reason: Duplicate thread, but this one is empty.
_________________
Clevo W230SS: amd64 nvidia-drivers & xf86-video-intel.
Compal NBLB2: ~amd64 xf86-video-ati. Dual boot Win 7 Pro 64-bit.
OpenRC eudev elogind & KDE on both.

Fitzcarraldo's blog
Back to top
View user's profile Send private message
NeddySeagoon
Administrator
Administrator


Joined: 05 Jul 2003
Posts: 46746
Location: 56N 3W

PostPosted: Sun Sep 29, 2019 2:40 pm    Post subject: Reply with quote

Fitzcarraldo,

Its a known bug with the forums software.
Its also unlikely to be fixed before we migrate the forums.
_________________
Regards,

NeddySeagoon

Computer users fall into two groups:-
those that do backups
those that have never had a hard drive fail.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo Forums Feedback All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum