Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Problem with plasma-pa and dragon
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Fulgurance
Apprentice
Apprentice


Joined: 15 Feb 2017
Posts: 183

PostPosted: Wed Jul 19, 2017 11:01 am    Post subject: Problem with plasma-pa and dragon Reply with quote

Hello, recently, i have reinstalled my gentoo on my pc.
I'm on plasma desktop.
I have installed plasma-pa for adjust my sound volume and dragon for play video.
But i have two problems:

I have sound, it's work fine, but my sound icon on system tray appears as if it were muted (i'm not on root account !). When I click on the icon, I do not have volume control...

My second problem, when i launch dragon, i have sound but no image with video ...

Any idea ?
Back to top
View user's profile Send private message
sebB
l33t
l33t


Joined: 02 Mar 2011
Posts: 637
Location: S.O. France

PostPosted: Wed Jul 19, 2017 6:15 pm    Post subject: Reply with quote

Can you post your emerge-info and groups

For dragon, have you install the video codec?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Multimedia All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum