Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[Solved] Firefox 58 Sometimes Does Not Refresh Window
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jagdpanther
Guru
Guru


Joined: 22 Nov 2003
Posts: 378

PostPosted: Mon Apr 09, 2018 3:35 pm    Post subject: [Solved] Firefox 58 Sometimes Does Not Refresh Window Reply with quote

A couple of weeks ago I switched to the unstable firefox, (firefox-58.0.1), which required the following in /etc/portage/package.keywords:
Code:
=media-libs/libpng-1.6.34 ~amd64
=dev-lang/rust-1.23.0-r1 ~amd64
=virtual/rust-1.23.0 ~amd64
=dev-util/cargo-0.24.0 ~amd64
=dev-libs/nspr-4.19 ~amd64
=dev-libs/nss-3.36 ~amd64
www-client/firefox ~amd64


After the switch, sometimes, when firefox is not the "active" by mouse selection, window the firefox window does not refresh. For example: If I drag an xterm window over firefox, there are black rectangles on firefox window where I drug the xterm window and firefox does not refresh untill firefox is the active (by mouse selection) window. Another example, I switch to another desk-top (I use OpenBox Windows manager) and then back to the desktop containing Firefox, the entire firefox window is black or has an image on it from the other desktop until I select firefox. This non-refresh seemes to happen about 20% of the time. Any suggestions for fixing firefox? (I do not see this behavior from any other gui application. I checked Libreoffice, Thunderbird, Chromium, Opera and Qutebrowser.)


Last edited by jagdpanther on Sun Apr 15, 2018 8:34 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
keet
Guru
Guru


Joined: 09 Sep 2008
Posts: 527

PostPosted: Mon Apr 09, 2018 7:08 pm    Post subject: Reply with quote

I have the same problem. My workaround is to use compositing such as xcompmgr or compton.
Back to top
View user's profile Send private message
jagdpanther
Guru
Guru


Joined: 22 Nov 2003
Posts: 378

PostPosted: Sun Apr 15, 2018 8:33 pm    Post subject: Reply with quote

I guess I should look at my old posts ....

https://forums.gentoo.org/viewtopic-p-8010338.html

That old solution still works:

In about:config

Code:
layers.acceleration.force-enabled = false



Refresh issue solved.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum